Despre noi

Zi de zi, ne trezim devreme, alergam dupa targete si bonusuri, stam in trafic, stam la birou,ne stresam, ne facem griji, ajungem seara acasa obositi si adormim facandu-ne planuri pentru a doua zi. Ritmul in care evolueaza societatea este din ce in ce mai rapid, iar in incercarea de a tine pasul uitam sa punem pauza macar in weekend, ca sa ne ocupam si de noi.

Casa Iancului valorifica progresul stiintei si tehnologiei in favoarea noastra, a celor ce alergam necontenit spre a tine pasul cu schimbarile si inovatiile zilnice. Un resort modern, (ultra)-dotat cu aparatura de ultima ora, asezat la poalele muntilor Parang, in aer curat si liniste, Casa Iancului este conceput ca un complex de tratamente speciale, atent supravegheate de personal calificat, imbinand stiinta, inovatia si tehnologia avansata cu beneficiile medicale ale procedurilor, oferind pachete personalizate in functie de ceea ce isi doreste fiecare client in parte, astfel incat sa eficientizeze puaza de relaxare si odihna intr-un timp scurt.

Amplasarea si dotarile resortului au fost concepute astfel incat sa maximizeze beneficiile dovedite stiintific asupra problemelor de sanatate specifice societatii actuale, de la detoxifiere si relaxare, la ameliorarea durerilor acute de spate (muschi, oase, tendoane si ligamente), stimularea imunitatii, atenuarea problemelor date de articulatii, pana la reglarea sistemului cardio-vascular si imbunatatirea diferitelor afectiuni ale sistemului respirator.