CASA IANCULUI RESORT

Wellness & SPA

Centrul SPA si Welness Casa Iancului Resort, dispune de: hammam, sauna umeda, sauna uscata, salina cu sare de Himalaya,  hidromasaj, fantana de gheata, dusuri emotionale, dusuri tropicale, zona de relaxare cu sezlong-uri incalzite, zona de relaxare sezlong skai, kneipp, saloane de  remodelare corporala, saloane de tratamente faciale, salon de bronzat, saloane de masaj, saloane de infrumusetare(coafura, frizerie, manechiura, pedichiura,epilare definitiva), sala de fitness, bowling, billiard, cat si lounge club.

 O zi pe deplin relaxanta se poate incheia cu nenumarate jocuri de billiard sau bowling  urmate de o petrecere in club, unde invitatii speciali intretin atmosfera.

Casa Iancului Resort este Primul centru Wellness si SPA din judetul Gorj ce beneficiaza de aparatura, echipamente si dotari performante, care alaturi de o atmosfera calda, intima si eleganta ofera o experienta demna  de neuitat.

Traim in vremuri dominate de agitatie si de tehnologie. Mintile noastre au devenit atat de ocupate incat o simpla calatorie intr-un loc de vis nu garanteaza o vacanta in adevaratul sens al cuvantului. Un concediu real presupune odihna, deconectare totala de la grijile zilnice si, mai presus de toate, un restart al organismului obosit si lipsit de vlaga.

Vino in mijlocul naturii, la poalele muntelui Parang